Vestea bună este că SIN e din nou online după ce mai toată lumea interesată a uitat de el. Se pare că adminii au pitit serverele mai bine ca data trecută, altminteri nu-mi explic de ce supravieţuiteşte, iată, de mai bine de 30 de săptămâni. Deocamdată, accesul e doar la baza de date, o formă mai veche a ei (ce-au putut să recupereze), şi poate fi accesată la http://4iahqcjrtmxwofr6.onion/library.php. Pentru cei care chiar nu-şi mai amintesc, SIN înseamnă Strategic Intelligence Network.

O altă veste bună este că unul dintre cele mai bune motoare de căutare din Dark Web, l-am numit aici pe Torch ( http://xmh57jrzrnw6insl.onion/ ) merge din ce în ce mai greu iar rezultatele sunt din ce în ce mai nesemnificative. Văd că face reclamă la Silk Road 2,3 şamd…, niciunul de încredere, aşa că probabil şi-a băgat nasul pe-acolo vreo instituţie guvernamentală. Să le fie de bine, o să moară încet şi sigur!

Veştile bune nu se opresc aici, mai sunt câteva:

– ăia de n-au înţeles nimic din Brexit şi se îngrijorează că nu mai pot munci în Regat, să intre aici ( http://s5q54hfww56ov2xc.onion/ ) şi să-şi facă un paşaport britanic adevărat – prin „adevărat” înţelegând că e înscris în baza de date şi poţi călători cu el.

– piaţa europeană funcţionează şi ea bine-merci, o găsiţi în condiţii cât de cât safe aici ( http://s5q54hfww56ov2xc.onion/ )

– „hackerii ruşi” s-au hotărât să facă un ban în plus, poţi să închiriezi unul aici (http://2ogmrlfzdthnwkez.onion/ ) chiar dacă nu ştii limba rusă

Veştile proaste sunt că TOR nu mai e de ajuns, STS-ul pare că şi-a mărit bugetul pe departament, aşa că nu fiţi leneşi şi folosiţi un VPN. Hai, că se poate! Să-i facem să-şi merite lefurile!

Forţa să fie cu voi!

http://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2017/09/hack.jpghttp://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2017/09/hack-150x150.jpgdan musetoiuOnlineanonymus,dark market,dark web,deep web
Vestea bună este că SIN e din nou online după ce mai toată lumea interesată a uitat de el. Se pare că adminii au pitit serverele mai bine ca data trecută, altminteri nu-mi explic de ce supravieţuiteşte, iată, de mai bine de 30 de săptămâni. Deocamdată, accesul e doar...