Când vă îndemnam AICI să vă holbați la pixelii Codruței, credeam că jocul s-a terminat.

Am fost naiv.

Klemm sau Maior (sau amândoi) au dat azi glas singurei posibile evoluții ulterioare evenimentelor din 10 august. Printr-un articol publicat AICI.

Hai să-l traduc pe repede – înainte, pentru prietenii mei a căror limbă maternă este limba rusă :D!

Articolul (publicat doar pentru a testa, măsura și identifica reacții publice sau mai puțin publice) este recomandarea cât se poate de oficială pe care Klemm și Maior (adică primii cărora administrația de la Washington le-a cerut părearea despre ce se întâmplă în România) o fac consilierilor lui Trump.

Titlul este: ”A venit vremea să curățăm România prin sancțiuni și să terminăm cu influența lui Putin!”

Așadar, sancțiunile sunt propuse ca modalitatea cea mai eficientă pentru a ”curăța” (în sensul de  a face curățenie, nu vă gândiți la filme cu gangsteri) România de mizerii. Prin mizerii, Klemm si Maior înțeleg în principal politicienii corupți, iar in sens mai larg, ”kleptocrats” care se simt, acum, după demiterea lui LCK, mai ”confident”.

Sancțiunile ar urma să vizeze politicienii români ”despre care se știe că sunt corupți”, iar nevoia de a-i sancționa ”is real”.

Nevoia unor astfel de sancțiuni nu ar fi motivată doar de ”factorul moral” (să ajutăm românii să trăiască într-o societate curată), ci și geostrategic! 

Zic autorii că România este un aliat-cheie al NATO prin vecinătatea geografică cu Moldova, Ucraina și Georgia (acum, când scriu, văd că și Iohannis, de la mare, a făcut două din cele trei nominalizări – a uitat de Moldova :))). Și că sancționarea politicienilor ”despre care se știe că sunt corupți” ar însemna și o lovitură gravă dată cleptocraților care formează, de fapt, hard-core-ul rețelei de influență a lui Putin în România.

Poate că n-aș fi semnalat demersul ăsta al cuplului Klemm-Maior, dacă punctul lor de vedere n-ar fi conținut și asta: ”hopefully reappoint Kovesi”.

Așadar, revenirea Codruței la șefia DNA este luată în calcul la modul cel mai serios cu putință.

Și încă pe un culoar mai mult decât spectaculos!

Un culoar la capătul căruia sclipește felinarul din Dealul Cotrocenilor!

Așa că hai să fim mai atenți ca data trecută la pixelii Codruței: se conturează o imagine interesantă!

http://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2018/05/pixeli_codrutza-1024x1022.pnghttp://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2018/05/pixeli_codrutza-150x150.pngdan musetoiuRevista preseiklemm,laura codruta kovesi,maior,sua
Când vă îndemnam AICI să vă holbați la pixelii Codruței, credeam că jocul s-a terminat. Am fost naiv. Klemm sau Maior (sau amândoi) au dat azi glas singurei posibile evoluții ulterioare evenimentelor din 10 august. Printr-un articol publicat AICI. Hai să-l traduc pe repede - înainte, pentru prietenii mei a căror limbă...