Noul președinte al Franței spune într-un interviu preluat de multe publicații europene că îndepărtarea lui Bashar al Assad nu mai este o condiție necesară pentru rezolvarea conflictului sirian. Afirmația este în totală contradicție cu politica fostei administrații de la Paris și în concordanță cu cea promovată de Rusia.
Plecarea lui Assad nu este o precondiție, pentru că nimeni nu mi-a arătat până acum un succesor legitim al acestuia – spune Macron.
Ca și când n-ar fi fost destul de clar, Macron susține că prezența Rusiei în eforturile de găsire a unei soluții este, în mod special, necesară.

http://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2017/06/macron.jpghttp://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2017/06/macron-150x150.jpgdan musetoiuRevista preseiemmanuel macron,rusia,siria
Noul președinte al Franței spune într-un interviu preluat de multe publicații europene că îndepărtarea lui Bashar al Assad nu mai este o condiție necesară pentru rezolvarea conflictului sirian. Afirmația este în totală contradicție cu politica fostei administrații de la Paris și în concordanță cu cea promovată de Rusia. Plecarea lui...