Nu e de râs, e de plâns” spunea aseară Emil Daniel Dobre, tatăl lui Andrei – copilul de 11 ani care, se pare, s-ar afla la originea întâmplărilor stranii înregistrate, începând de vinerea trecută, în Naipu.

Şi da, e de plâns!

Pe scurt, de o săptămână, satul pare lovit de o serie de fenomene poltergeist: pietre căzute din cer peste o casă (casa în care se afla Andrei), mobilă care se plimbă singură prin sufragerie, ştiuleţi de porumb care se culeg singuri de pe câmp şi ajung, tot fără ajutor, în hambar şamd… Cu sau fără legătură cu aceste fenomene, un tânăr de 19 ani a ales să-şi pună capăt zilelor şi s-a spânzurat de sagiacul casei, la câţiva paşi de locul unde lumina se aprindea singură în casă iar vesela zbura prin bucătărie.

Poltergeist curat, ca-n Carrie a lui Stephen King. Doar că e pe bune şi că e cu victime.

De remarcat până acum reacţiile feluritelor autorităţi care au intrat în legătură cu acest caz, anunţat de părinţii disperaţi la 112.

1. Primarul – a văzut fenomenele cu ochii lui şi le-a recomandat părinţilor să meargă cu puştiul la preot şi chiar le-a organizat deplasarea, la Mănăstirea Letca Nouă. Aveţi mai jos fotografiile de la slujba de dezlegare.

2. Medicul de familie – a constatat că Andrei e sănătos tun şi a recomandat părinţilor să meargă cu el la un preot.

3. Protecţia copilului – a venit, a văzut, a plecat. N-a recomandat mersul la preot, dar nici alt sfat n-a avut.

4. Poliţistul local – a văzut fenomenele cu ochii lui şi a sfătuit, şi el, să meargă la un preot.

Mărturii şocante puteţi vedea mai jos.

 

Părinţii l-au dus pe Andrei la medic pentru că puştiul nu îşi poate controla corpul. Din spusele lui, o „forţă” îi transformă fie câte o mână fie câte un picior, în „gheare de lup”. Sinistru, mai ales că această contorsionare a membrelor a fost văzută de părinţi şi martori.

Acum, Andrei e internat la Obregia, în Bucureşti. Până acum, medicii nu au descoperit vreun semn de boală, însă azi se va întruni o comisie medicală pentru investigaţii suplimentare.

Cât priveşte tânărul de 19 ani, spânzurat la doi paşi de „casa bântuită” din Naipu, nu s-a găsit niciun bilet de adio, poliţiştii n-au nicio pistă şi aşteaptă rezultatul autopsiei.

Fotografiile sunt realiyate de giurgiuveanul.ro

http://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2017/08/Andrei-Dobre-cu-un-preot.jpghttp://musetoiu.ro/wp-content/uploads/2017/08/Andrei-Dobre-cu-un-preot-150x150.jpgdan musetoiuDe necategorisitRevista preseiandrei dobre,casa bantuita,naipu,paranormal,poltergeist
„Nu e de râs, e de plâns” spunea aseară Emil Daniel Dobre, tatăl lui Andrei – copilul de 11 ani care, se pare, s-ar afla la originea întâmplărilor stranii înregistrate, începând de vinerea trecută, în Naipu. Şi da, e de plâns! Pe scurt, de o săptămână, satul pare lovit de o...